BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 31, 2012

Cuti-CUti Family Day HMK

Salam.
Menanti ketibaan family tersayang datang ke Teluk Intan..x sabarnya...
esok lepas subuh bertolak ke Cameron Highland..
Family Haji Mohd Kamil(HMK) nak buat family day kat sana..
ni baru ada balik lepas 6 tahun x da..korang ingat tak time Tsunami yang teruk tu..
time tu la yang last..Masa tu buat kat Teluk Batik..Alhamdullilah x da tempias dekat sana..
sekarang ni baru nak adakan balik family day..keluarga memang besar..tapi muka2 yang selalu yang rajin join..bukan senang nak adakan family day ni...kene korbankan cuti  kerja@sekolah tak kan la x boleh nak pergi juga kan.
dah search2 nak pergi mana tempat yang best. hani nak pergi 
Opah Farm Valley,
Pasar Malam Brinchang,
Ladang Teh Bharat,
Butterfly Farm,
Time Tunnel dan lain-lain tempat... tido kat Sri Juliana Villa..

Sekarang ni tengah hujan..
Ya Allah sinarkanlah cuaca yang baik pada hambu mu.amin..