BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 21, 2015

Sebelum dan selepas

Assalamualaikum

Petang sebelum sekolah. ajak main di taman permainan. esoknya hani bawa wafa ke kedai gunting rambut. senang sikit bila rambut pendek.



Wafa dah rambut pendek ..yeah..

Wafa sekolah PAsTI 6 tahun 2015

Assalamualaikum

Selamat PAgi

Minggu kedua Nur Wafa Qistina sekolah di PASTI IBU SINAR Kg Padang Tembak,Teluk Intan. Ada gambar sekeping lagi. tapi tak sempat nk bloothoot kat hp lama.

Wafa dari Tahun lepas dah nak sekolah PASTI. tapi disebabkan kewangan. hani masuk kan ke Tabika Perpaduan.
Pendaftaran masa 11hb Januari Alhamdullilah berjalan lancar.
BAju sekolah hani beli dekat kedai BARADA. RM26 untuk sepasang. tudung sehelai RM6.80.
PEndaftaran awal dan yuran JAnuari RM236. *nnt hani updated jumlah yuran tu. nk tengok resit balik. lepas tu baju sukan lain pula. RM25 1 pasang. hani amik 1 pasang je. 
Wafa memang sorang happy go lucky. dia dah biasa sekolah sejak umur setahun lebih. so dia dah biasa alam persekolahan. tak da sesi nangis2.
ALhamdullilah. hari pertama tu hani minta cuti. tak da la hani nak tengok wafa dari awal hingga abis. 
(ambil gambar kenangan)
TAhun ni start balik pukul 12.00 tengahhari. tahun sebelum ni pukul 11.30 pagi.
bAlik pula naik van. masa hari pertama ustazah cakap van tiada. tpi bila huaband hani ambil van ada pula. wafa dah bgtau kat ayah. dia cakap. AYAH.. ESOK AYAH TAK YAH AMBIL WAFA TAU. WAFA NAIK VAN DENGAN KAWAN2. punya excaited dia nak naik van la tu.heheheh.


SEMOGA ANAK UMMI MENJADI ANAK YANG SOLEHAH. ALLAH HANTAR DIA PADA KAMI UNTUK MENJAGA DIA. DIA LA AMANAH KAMI.. DIA SEORANG YANG BAIK DAN TAK BANYAK KARENAH. PANDAI JAGA ADIK2. UMMI AYAH SAYANG KAMU.SYUKUR YA ALLAH.


Thursday, January 8, 2015

2015 permulaan yang baru

Assalmualaikum semua

Hari ni 8 Januari 2015

Selamat Tahun Baru 2015

Baru nak updated blog untuk tahun 2015
harap tahun banyak la hani akan ceritakan disini

dan minggu lepas Maulud Nabi Muhammad S.A.W.
Banyakan berselawat pada setiap hari.

ok jap ye. nak sambung buat kerja ni..
bye









Thursday, November 6, 2014

Sepanjang Sebelum dan semasa Kejohanan Sukan MAhkamah Negeri Perak 2014

Assalamualaikum..

Gambar2 ni buat untuk tatapan masa kan datang. 
Mahkamah Teluk Intan jadi tuan rumah untuk kejohanan sukan-sukan Mahkamah Negeri Perak 2014
bagi ketua2 tu memang busy la. macam kami ni dah dekat2 ni baru busy..

Tempat berlangsung di IPD Hilir Perak.
Banyak kemudahan kalau nk bersukan disana. terima kasih ye pihak IPD.

ni gambar masa persiapan.


Bukan senang nk [am belon ni. dah la tebal.





Eksyen je hani ni. dah lambat sampai tetiba pegang belon.hahahha. volunteer persiapan pentas. sdok hias bintang2 dkt langsir biru tu




Ni belon banyak2 ni tempat acara perasmian potong riben


Selfie dulu 




Ni meeting bahagian kami plak. Bahagian Hadiah dan MAkanan. Puan Majistret tengah terangkan tugasan2. 



Bergambar dulu buat kenangan




Happy betul si mamat dibelakang tu.



Dewan IPD



Comel kan Pentas tu..

HAri Berlangsungnya sukan 1 Nov 2014


Baju hijau dari Zon Selatan


Ucapan Hakim dr Teluk intan


Wakil2 pemain setiap Zon


Orang kuat Pendaftaran






Mamat ni la yang angkat tinggi td..Ikhwan jadi MC



Puan Pengarah Perak





Acara yang ditunggu2..meriah btul bunyi kan hon dan tembak yang keluar gliter2 tu..











Lepas tu hani cepat g keluar makan lepas perasmian..sebelum tu selfie depan dewan dulu



Wakil pendaftaran 



Acara Dart

Pimpong pun ada



Cendarahati pada setiap zon


Medal pada pemenang


Badminton


Bola Tampar


Juri bola tampar. sian kena bahang terik panas


Dok dalam sejuk sket.hehehhe



Salah seorang peserta pemain Netball. Kak Fazilah. officemate hani. tulang tangan dia retak. akhirnya bawa pegi hospital Teluk Intan dan kena Simen. 11 hari dapat MC. Terim akasih Abam2 JPAM Teluk Intan











Siap Peace ye kak

Akibat masa majlis ni slalu on whtasap dan internet. cepat la habis bateri. tak sempat nak ambil gambar main futsall dan peserta yang dapat hadiah. 

Terima kasih pada seluruh warga makhakamh yang terlibat. memang enjoy buat mcam ni, kenangan manis buat kami. terima kasih banyak2.