BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 11, 2015

WAFA TURN 6

Assalamualaikum.
9 november 2015 lepas besday wafa ke 6 tahun.
tahun ni kita sambut ala kadar je,ingat nk buat dekat pasti. kene bnyk belanja pula. so ayahnya beli kan sebiji kek untuk sambut dekat taska. no goodies bag. hehehhe.

hani sampai dalam pukul 1 tenaghari. masa ni diorang dah balik n siap mandi. rasanya nak tido. bila sampai. nasib baik semua belum tido. ada yang dah terbaring.
 happ le wafa tue bila kita datang bawa kek n air soya.
taska ni taska OKID yang kedua. dinamakan taska transit. budak2 lepas sekolah akan singgah rehat kesini. so x campur dengan baby2 n budak kecik.

ramai excited nk pasangkan candles .



afifah ada skali kita sambut skali. diorang tua sehari je. masa dalam wad. sama wad dengan mak dia. tahun lepas n thn ni sambut bersama2 juga.











bergambar dengan pengasuh taska. 








berebut2 diorang nak makan kek. 

nur wafa qistina amanah Allah yang diberikan oleh kami. terima kasih ya Allah atas kurniaan anak yang baik sangat dan pandai menjaga adik2. umi harap kamu berjaya didunia dan diakhirat.amin


4 comments:

Rizziela said...

Happy birthday Wafa

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

الرحمه للتنظيف said...


شركة تسليك مجاري بالجبيل
شركة كشف تسربات المياه بالجبيل
شركة شفط بيارات بالجبيل
شركة نقل عفش بالجبيل

الرحمه للتنظيف said...


شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل