BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 16, 2015

Trip Langkawi 3 - Rumah PEranginan Persekutuan LAngkawi

Sambungan

Dah sampai ke Jeti Kuah. hujan renyai2. tapi x la lebat sangat. 

sebelum sampai husband hani dah siap tempah van awal2. senang nnt x da la tertipu dengan pakej2 lain.

ni van urvan. muat untuk 3 family. senang jalan sekali.
x silap harga sehari rm100. tapi kami amik 3 hari ada less. pejabat urusan deretan 7 eleven.





sampai pun dah tengahari. maka g la cari makan dulu sebelum masuk hotel.


bajet2 gak la nk makan kat sini. 


elok twin x meragam. tapi masa datang tengah demam..kesian dia..


ni nasi husband hani.

makan untuk 3 orang lingkungan RM20.


wafa nampak lala tu jer yang dia ratah


yeahh dah sampai penginapan


ni kes tak sempat nak amik gambar awal2..hahaha


Sekitar pemandangan villa federal




2 family kawan elok jer sebelah menyebelah. kami punya bilik di bawah.tapi masuk bahagian kedalam..


Tadaa.. cantik2. hani suka sangat.







dalam bilik air. 

untuk tempahan rumah peranginan boleh klik disini 

tapi jangan stress.hahahha. kene tempahn 3 bulan sebelum pergi. kalau tak penuh je memanjang. nasib le. sebab dah murah sangat.. 

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)