BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 14, 2012

Punch Kad


Assalamualaikum...
Hanie baru jer hantar Qistina ke PAPN. s
ebelum hantar hani akan punch kad dulu. Memang selalu bawa dia masuk ke dalam ofis dan dia nak masuk kan kad kuning. tu dah biasa..tapi isnin sampai rabu minggu ni hanie biarkan dok dalam kereta sebab CIkgu Farhana ada dalam kereta..rasa selamat..
tapi hari ni lain plak cerita nya. sampai jer punch card...
dalam kereta dia dah meraung2 nak masuk dalam untuk punch card..alaa..
leceh nyer nak masuk balik...terus la hantar ke PAPN..sepanjang pergi hantar dia..
meraung lagi tunjuk bangunan ofis..
dah sampai sekolah pun dia meraung2 tunjuk bangunan ofis/...maknanya suruh pergi sana .
sayang...esok ummi promise yer bawa kamu g punch card sama2...

2 comments:

syawalsimpsons said...

rajin bawak qistina G punch card ni..

geez said...

hehe.....ragam anak....^_^