BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 9, 2010

Happy 1st Birthday

salam..

syukur alhamdullilah anak ummie NUR WAFA QISTINA KHAIRUDDIN dah setahun pada hari ni 091110..

rasa kejap jer menjaga dia..terasa semalam besalin kan dia(btul x tipu)
diri ni mcm nak nangis sebab nk jaga dia x la susah sangat(yer ker..heheh)
kekadang ummie ada marah dia,marah tanda sayang...

qistina sayang...nnt besar dgr ckp ummie ayah, Taat perintah Tuhan,parents,jd anak solehah dan bimbing adik2 pada masa akan datang..

minngu ni insyaallah ummie nk buat besday party qistina yg pertama..wat doa selamat sekali..

minggu ni kene wat persiapan nk kenduri ni..x besar pun..kecik2 jer...







4 comments:

echa said...

happy besday my dear Qistina.........moga menjadi ank yg solehah dunia dan akhirat...

syawalsimpsons said...

happy bufday 2 qistina..dah besar dier...hehehehhehe...bl syawal nak celebrate bufday lak..hehehhe..hanie...batch 02/03 sek kiter wat reunion....hanie join ke??????su x dpt la...ada hal/....mmm...ada tgk kat group sek kiter kat FB

Qistina said...

hani x dpt g...husband hani kn keje

haszuraidah ishak said...

happy besday qistina..semoga jadi anak yang solehah..