BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 18, 2010

Qistina&Danish

Salam...
dah 2hari qistina demam...pagi jumaat ayah yang sedar..ummie x brapa perasan...tetiba dapt call dr Taska Okid qistina demam panas...melalak2..x bleh nk pujuk...huh...ubat ummie x bg plak..masa tu kul 11.15pg..emm...pkir2 blk nk half day la jaga qistina...sian plak dia...alhamdullilah dpt half day dr tuan bos...

ptg tu bawa g Klinik 1 Malaysia...dpt ubat sirup demam..

dia demam sebab apa pun x tau....tp skrg ni gigi dia dah ada


lepas g klinik terus cabut ker trolak timur...umat mak mentua...
x sabar nk blk sebab ada baby ...Nama Nyer Mohd Danish Iskandar...1st baby kak Ipar...COmel sangat.. alhamdullilah besalin normal n berat 2.78...(qistina kecik lagi la yer..2.58kg jer)

ni gambar2nyer...

MOhd Danish Iskandar...kamu dah jadi anak susuan Ummie...x sanggup nk tgk kamu minum susu formula...huhuhu...mama n papa kamu yang minta jd ibu susuan kamu...alhamdullilah dpt keizinan dari ayah...ummie happy sangat dpt menyusukan kamu...

hope dapat jadi anak yang soleh yer sayang...dah besar panggil Ummie..








3 comments:

syawalsimpsons said...

qistina 2 nak ubah vulan kot...2 yang demam kot...anak sedara ak pun cam2 gak...
oit...anak sedara ko...danish...ko susukan...nape ye.???????mak dier x da susu ye...kire nyer...dah jd anak ko gak la erk...

-fiexa- said...

waaa, hani da ade sepasang baby skang ni.
:))

Qistina said...

su..vulan tu apa...a'ah..danish tu kiter susu kan dia sebab mama nyer x dpt nk direct feeding...boleh bg susu selpas mama dia pump sajer...ada la prob sket yg x dpt nk dielakkan..hehehh..danish tu dah kira anak kita laa..syoknyer dpt anak lelaki express