BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 9, 2015

borong cadar dan carpet Patchwork



Assalamualaikum

balik shah alam g le ngajak mak ke GM Klang.
Mak pun suke juga bab2 mcm ni

g shoping baju raya anak2 la kat situ. n husband pun amik beberapa helai baju. hani x da apa2 pun. taget nk beli capet patchwork aje.

Cari2 senang je. sebab 1 level tu banyak jual cadar.
pada mulanya kami je beli sikit. sbb tahun ni hani nk guna capet patchwork. tikar evamtic ada koyak. kalau kapet berbulu konpem x boleh guna.sebab anak2 kang dok garu2.

konsep kat sana tu beli banyak dapat harga borong.. best juga.

hani beli capet. mak plak beli cadar.

Balik rumah siap amik gambar. konon2 jual cadar. skali ramai plak orang nk beli.hehehhe

hani buat iklan cari 10 orang beli cadar dan kapet. dapat le muruh. siap2 masuk kos tol dan minyak nk kesana..

dan kebanyakkan org bayar full. lega sket kalau bayar full. ate mana nk korek duit kalau deme x bayo.

hani jual cadar murah2 aje.. tak untung banyak.tp rezeki jual ni syukur sangat2. lepas ni nk open balik la.


kami pegi dari trolak perak. (kene bayo tol .huhuhu.nanges)pinjam sat kereta alza pak mertua. sebab dah tau konfem penuh bonet dan tmpt duduk. sebelum sampai sana hani dah siap wassap Mai(pembantu kedai) suruh cari n asing. senang nnt kita dah pegi check n label setiap barang. 


Ni pembantu kecik. nasib le x meragam. sorang lagi kene tinggal dengan opah shah alam.

selesai je buat bayaran mai tolong angkat barang2.. 2 kali juga la nk kene hntr ke kereta.



 kan..kan..penuh juga la barang. tu baru 30 unit barang.. next itme kalau naik saga kita dah tau anggaran berapa unit nk bawa. dan kita sorang je balik..hehehhe



semua ni sudah bertuan.. nk lebihkan beli cadar tuk diri sendiri x kesampaian. duit x cukup..warghhh. x best nye. tapi syukur juga la. dapat lebihkan capet saiz M. sebab minggu sebelum tu beli saiz M dan s. memandang rumah tu kene 2 kapet. kene la beli lagi 1.

Ni siap contoh pasang kat katil rumah mak hani. kualiti gambar x berapa cantik ye.


carpet saiz s dan M



Syukur alhamdullilah, terima kasih le sudi beli capet dari hanie,, rezeki hani dan anak2..amin,,

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)