BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 27, 2015

Rumah Peranginan Persekutuan Port Dickson(2015April)


 Assalamualaikum.
2 minggu lepas ikut gathering husband g PD. GAthering dari IKM lumut.
Tak ramai join. bkan senang nk kumpul ramai2. dalam 13 family berjaya dikumpulkan.
Tahniah yang sanggup kumpul dan buat gathering macam ni. hampir 12 tahun berpisah..

hani dari rumah mak Shah Alam.
so x da la penat keluar dari pagi. tengahari baru keluar dan kumpul di RnR Dengkil. Punya lama menunggu. hampir sejam juga la.


NAsib baik kembo tak meragam. BIla kawan2 nya dah sampai maka bergerak la sama2 seiring jalan. lepas tu 2nd tempat berkumpul lepas tol PD. masa tu menunggu juga..lama juga la..boring tak tau buat apa. si kembo tengah tdo apa lagi. keluarkan inai tube.. lakar la dalam idea dalam kepala. tangan wafa jadi mangsa. lepas tu hanie..



Cukup korum bergerak la sama2.


Antara tol PD dan Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) dalam 10 minit aje)


RPP ni masuk dalam Puteri Beach Resort

Kawan2 husband tak silap ambil 1 bunglo(ada 5 bilik) dan 3 apartment (x silap 3 bilik).
bunglow kami x la sebuah biji bunglow. Bunglow besar bahagi kepada beberapa pintu. ok la. besar. yang penting murah. bilik kami bayar RM30 sahaja. best kan. so RM150 1 Bunglow tu..

dalam tu ada 2 bilik air . Rezeki kami dapat bilik utama dan ada bilik air didalam.. ada dapur. ada peti ais.TV.sofa dan meja. semua tu lupa nak ambil gambar.


Gambar kurang kualiti sebab beli hp camera yg x best(sedih2)


Wirdani suka main kat dalam almari tu.

Petang tu lepas sampai semua sediakan makan.iye la.tengahri x makan lagi kan. ada yg bawa mee kari. nasi impit,keropok.mcm2.lps tu siap plak nk ke pantai. semua pakai baju Oren yg ditempah khas.

sebelum turun amik gambar sikembo dulu.

Sikembo jarang mandi pantai. so memang dia takut nak mandi. by the way lautnya husband ckp x berapa bersih. so hani pun malas la nk mandi.






eksaited pegang bola..

Acaranya x banyak. suka2 semuanya




Melayan wafa join aktiviti







Wirdani sangat manja dengan hani. apa lagi. bergambar je la dengan dia





Acara ibubapa.



Cantik gambar ni. bukan senang nk berkumpul. puas panggil wafa amik gambar



Aktiviti malam BBQ, cabutan bertuah..makanan semua sedap2.





Alhamdullilah akhirnya tengahri tu keluar.. ambil gambar sebelum balik.




ni ibu2 semua ni..
semua masuk dalam gambar

Hadiah HAnd towel dan keychain sponser by husband hani. hani tukang sulam aje.


meh klik SINI untuk HArga










1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)