BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 11, 2014

CUBE WARDROBE yang sangat comel

Assalamualaikum. Macam ni la cube wardrobe. kalau search kat internet memang susah sket nak bayangkan besar mana. ok. korang2 bolah tau besar mana ye.. elok la beli 9 cube. kalo 12 mesti lagi tinggi.

Hani terima kotak yang sederhana besar dan berat..

dalam ni dibekalkan penukul kayu dan bulat hitam untuk sambungan slide dia dan magnet.


yang gambar2 kartun ni sebagai penutup



minta jasa tolong suami . pasang ni sampai 2 hari. kalo ada anak2 x sempat..


si wafa plak tu dah sibuk tanya.
Wafa: ayah..ayah..ni siapa punya..

Ayah: tu adik punya. nak letak baju2 dia dalam tu. wafa kan dah ada.

wafa: ala..wafa nak juga. wafa nak gambar PONY..

hani: wafa kan dah ada almari baju warna biru. cantik tau.. 

terus dia diam dan main. kalau kita tak perasan memang dia dok dalam cube tu. apa lagi ..menjerit la ..wafaa...jgn dok dlm tu. nnt pecah. terus dia bangun..leps tu dok la buka n tutup pintu..emmm.anak2..tgh explore..

bila hari cuti siapkan bilik yang bersepah2 tu clearkan lipat baju semua. baru masukkan wardrobe ni.. tak lama lagi bilik ni untuk anak2 dara saya.hehehe. share la korang bertiga dalam ni ye. 




9 cube ni ada tempat penyidai.. 
harga RM155. beli dekat kawan hani




















7 comments:

eima said...

mmg cun klu letak mainan anak2 pun besh ni .. sbb kat rumah main belambak sampai nk letak mana pun tatau dah ..
budak2 tu lps main merata diorg sepah kan

Khadijah Mohamed said...

cantiknye... akak pun baru oder satu.. 12cube

Anonymous said...

Nk order dkt mne ye...sy dok mlaka.

Syamsiah Shafie said...

Boleh order kat saya 215 termasuk pos sm utk 16 cubes,siap ada rak kasut.warna lawa2...mai pm 01132529980

eiyrah Mustafa said...

saya pun nak order..mcm mane yek..

Anonymous said...

Salam, ada tak utk 12 cube? Yg warna putih plain?

lily afzan said...

0179886833 wardrobe diy promosi wasap lekaih