BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 9, 2014

Part TIme jual VITAGEN

Assalamualaikum. mcam ni la nk dapat duit lebih.. bukan senang nak senang. Gaji yang ada sekarang Alhamdullilah. tapi masih perlu cari lebih sket nak tampung perbelanjaan. 



Hani jadi AGent Vitagen ni dah 4 tahun. Memang best. sebab vitagen ni murah sgt dr pasaraya. sekali order kat lori 250 ke 300 botol.. lepas tu kejap je habis nya. selang sehari order lagi.
Apa yang penting syukur sgt2 dapat pendapatan mcm ni..



ALhamdullilah

NAK VITAGEN MURAH DARI PASARAYA. 
CALL HANI TERUS 0176479545
FREE DELIVERY SEKITAR TELUK INTAN SAHAJA
Boleh hantar ke RUmah, Pejabat, Sekolah, DLL


5 comments:

adyna said...

Wah Best tu, selalu nampak yakult, vitagen tak pernah ;)

Hanie(SHMA) said...

Vitagen ada yang ramai jadi agent. Tengok pada tempat2 nya

Milo Miko said...

Assalam. Maaf hanie klu x keberatan nak tumpang iklan bole..sy agent sekitar KL dan brdekatan kg.baru..sesiapa nak order harga murah, dijamin fresh dr kilang. Hubungi 012-9518535

Anonymous said...

Salam Hani,
(tumpang iklan yee )

Hi saya Athilah,Agen Puncak Alam..
Free Delivery (Shah Alam - Sg Buloh)

Hubungi 013 289 7886

Milo Miko said...

Skrg ada promosi kan hani..beli 3 pek vitagen dpt prcuma 1 wristlet bag. Ada 4 wrna free gift (red,blue,silver & gold) Jom apa lg ramai2 lah order ye;-)