BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 25, 2014

IMKK 2014 THE MINES Seri Kembangan Selangor 13-16 MAC 2014

Assalamualaikum. bersambung selepas BANGKIT 2014. 


Alhamdullilah itu nama nya rezeki untuk berjaya dunia dan akhirat. dapat juga pergi ke IMKK 2014 dekat Seri KEmbangan. puas pujuk husband. Twin tingal dengan kak nurul. Syukur sangat2. lagi2 dia dalam pantang dah sebulan lebih. sekarang dah jadi ibu susuan Twin ni. 







AMik gambar sebelum di tinggalkan. Wafa duduk dengan ayah

Start hari Khamis . tapi rabu malam dah bertolak tidur rumah kakak kak diana dekat Rawang. Hari Khamis. Ya ALLAH jerebu kuat sangat. MAsa nak sampai sana sesat juga. tp doa dan GPS juga dapat membantu sampai ke sana. 
Kami sampai pukul 12 lebih. terus register GENERAL seat. ALhamdullilah dipermudahkan register. KAunter buka banyak.



lepas register terus beratur amik gambar Aura. Nanti hani cter pasal AUra next Entry yer.


yang ni pihak The Mines punya. dia jual makanan sekali dengan air. 


Me n Kak Diana



LEpas makan solat g beratur depan2. Kalo BANGKIT kat Shah Alam dulu Orang pregnent, Warga Emas dan OKU kene dok depan2. ALhamdullilah rezeki dok depan sebab kak diana Pregnent. Ada sekali kak diana masuk lewat. orang dah masuk. so x dapat nak duduk depan. Ya ALlah. dah la petang. mengantuk plak tu. memang kami x fokus. jauh dari CIkgu. 


HAri kedua beli makanan siap2 di luar. nak lain sket. dapat beli macaroni goreng.


ASyik makan nasi lemak je kan. beli lain plak. 

Sebelum masuk g tinjau2 tengok bisness card orang. emm kalo tau awal2 letak bisness card dah lama hani bawa banyak2 dan letak kat situ.



Ni orang beratur masuk Seat VIP DIAMOND. lagi mahal dari seat VIP.
kami dapat general seat pun dah syukur.




Ni GENERAL SEAT> beratur awal2. kalo masuk berebut2 dok depan.


MAsa pergi sana. hani bawa botol susu je. pam semua x bawa. hari pertama memang x tau ada bilik mengepam. siap pam kat luar lagi. 

lepas tu wassap dengan kak LYN . dia kata ada ruang khas untuk mengepam. masa tu dah bengkak susu. nk angkat tangan pun sakit.

esok nya hani g cari. dah tempat senang la. dalam sakit tu ada orang bagi pinjam pam. sebab dah bengkak susu nak buat MErmet memang susah. bila dapat pinjam. syukur dapat kosong kan susu. next day je hani buat Mermet.

ni bergambar dengan kak Anne. dia dah lama buat COklat. jenama dia ANNE ENERGY BAR Coklat




ni hani lupa dah nama dia. hehehehhe

MAlam yang terkahir tdo di kajang. umah kakak hanie. esok nya dia n pak we dia hantar. suruh dia amik gambar cepat. lantak la orang nak tengok apa posing2 depan macam tu yang penting kita kene jadi LUAR BIASA.




MAsa ni la baru bergambar. dok suruh orang amik kan. kak dian dengan husband dia. 



FYI. hani selalu sangat baca blog sorang akak ni. baca tapi jarang komen2. kiranya Silent reader la kan. lepas tu dalam jangka masa yang lama dia x updated blog. x sihat ke akak ni. berwasap la ngan kak lyn ni. bertambah la kawan dalam fb ni. dan dia pun cakap pergi IMKK ni. Great. alhamdullilah. boleh jumpa.

ni blog dia. Boleh baca di SINI 
dalam 3 hari kat sana memang x jumpa. iye la kan. 5000 orang yang attend IMKK ni. giler ramai nak berjaya . orang yang dah berjaya pun share pengalaman diorang. Hari last kami decide kene jumpa sebelum balik. nnt petang nak balik confirm x jumpa.




alhamdullilah selesai IMKK 2014. banyak sungguh ELMU yang di ajar. nanti ada kelapangan hani akan share sikit. 

abis je hani cepat2 amik gambar dengan kak diana.
Kalo ikut kan masa seminar dilarang sama sekali amik gambar dan rekod dalam dewan ni. tapi abis je ni semua pakat amik gambar.




Sampai senget2 dah tudung tu.


NI hani bergambar adik kepada pemilik muslimah qaseh. ala yang baju muslimah yang tengah femes skrg ni kan. so nice dia ni.





sebelum balik DAO bagi gift. tebus balik gelang wristband dengan CD alpha dan kad Deklarasi



Dapat juga bersalam dengan jannah yang berpurdah. dia jual minyak wangi AURA JANNAH. FB dia  NAematul JAnnah

4 comments:

Mama Lynd said...

Semangat sangat tengok hanie ni. Saya yakin 1 hari nanti Hanie MESTI akan jadi orang kaya dan berjaya. Tahniah Hanie.

Nor Suhada said...

anda kaya dan berjaya

aizuddin said...

Alhamdulillah. Saya pun pernah pergi. Terbaikk :D

latifah suleiman said...

IMPIAN Utk IMKK dah lama sangat. insyaAllah..bakal menghadiri prog ini 2015