BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, February 7, 2014

MAKANAN BEST DI TELUK INTAN- LITTLE KITCHEN

Assalamualaikum. Plihan makanan di teluk intan adalah Little Kitchen area Taman Melor. Kedai ni sederet dengan Karnival dan Biosys. Nak nampak gambaran jelas landmark ialah dekat dengan balai pilis daerah hilir perak.
Hani dah 2 kali pergi kedai makanan ni.
1st time bila lepas beli botol susu Twin dkt kedai baby wonderland.
Masa tu pun mencari tempat makan. dan ni la pilihan tempat nya.'

ni Menu nya. maaf ada gambar senget2.




Banyak makan pilihan yang sedap2. permulaan hani order makan 




Pak Cham KAi( Chinese Steamed Chicken)
Rasanya boleh gak tahan la. tapi nampak pucat je.


Kawan hani order nasi ayam. 


DAn kawan hani lagi sorang amik Bihun Singapore. Tapi x snap pun gambar tu.


Ni suasana kedai tu. Memang besar dan bersih. ada owner kat situ. sempat berkenalan. rupanya cikgu



. Kalo korang rasa tunggu makanan nk siap boleh la baca majalah2 yang disediakan. ni bukan untuk di sewa. 



Ni hadapan kedai. senang korang nk kesana.




Ok untuk makan kali kedua waktu malam hani ajak husband makan. sebab tu alang2 keluar hantar orang order LAVA CHEESE CAKE.(nnt hani update pasal ni) dekat hospital teluk intan. tu yang ajak husband. 

Cabaran bila bawa twin makan kat luar.


Angkat diorg masuk dalam car seat. dan letak atas meja. nasib baik diorg duduk senyap je.
Hani pilih makan dalam restoran aircond. sebab situ meja bulat besar. senang nk letak twin.

Malam tu husband hani makan NAsi goreng. jenis dia lupa plak.


Hani order Dim sum 2 bekas. sebekas RM2.50


dan hani orset ketiauw sup special


Ni gelagat KAk yong. x mo duduk diam







SELAMAT MENJAMU SELERA.


4 comments:

hazlina azmi said...

kelihatan sedap2 belaka makanannye...jemput follow blog saya ye..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Hanisah said...

TQ Hani. Saya Hanisah ..owner Little Kitchen. Next time boleh try Steamboat!!! Dengan 2 pilihan kuah...sup n tom yam kaw. Harga dari RM25 utk 2-3 org mkn.

Hanie(SHMA) said...

terima kasih tuan kedai Little kitchen..

Raihati Rabion said...

Salam puan hani...kdai bkak dr ari ape n kul bpe...smlm p kul 1 pm ttup..tingin Sgt mkn dim sum...