BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 31, 2013

MAJLIS TAHUNAN TASKA OKID TELUK INTAN BERSAMA KELUARGA

Assalamualaikum,
Salam hari khamis. semoga korang dilimpahi rezeki yang halal dan diberi kesihatan yang baik, Amin.

Hari sabtu lepas 26 Oktober 2013 Taska OKID. Taska baby kembar hani ada buat Majlis Tahunan. Tak sampai sebulan kami dah join event ni. sebelum ni masa Wafa masuk taska Okid ni x da majlis ni. Tapi ada sambutan hari Jadi ..best la juga

Majlis ni buat pukul 10 pagi. Sekarang ni ramai family hantar anak2 ke Taska OKID. untuk pengetahuan semua. Taska OKID ni berdaftar di bawah JKM. boleh rujuk klik disini.


Ok si kembar jadi perhatian. Ada parents yang saya kenal lagi.


Pentas yang simple tapi comel. Tak yah pentas pun ok..sebab budak2 ramai yang buat persembahan.

Parents yang baru kenal layan kakak Wardina. 

Masing2 bawa anak2. Meriah..


Ni Pengacara Majlis. PEngasuh Taska OKID. Suara x berapa dengar sebab ramai. HAni ada bg cadangan. Next time boleh bg pinjam Microphone.. Kasi clear sket masa berucap.. KAk Okid cakap dulu x berapa ramai. harini ramai tu yang x dengar suara. Klakar kak Okid ni..




Acara bermula dengan bacaan doa dari Imam Majlis Daerah Teluk Intan. Suami salah sorang Pengasuh taska. 



Ini la Pengasas Taska OKID. nama nya Oked Tumiran. Berbaju kuning.


Ok Ummi dan wafa pun nk selit gak dalam blog.
jangan terkejut tengok rambut dia yer. hani potong rambut dia pendenk..lepas tu 2 minggu kemudian dia dah dpt gunting dia pegi potong lagi pendek..hahahha


Persembahan dari anak2. n nasyid.


Nyanyian
Tarian

dan Dikir Barat. Acik Ina orang kuat dalam persembahan ni.(tudung pink)

Bergambar dengan twin dekat Pentas.




 Bersama 1 family





Sesi bagi hadiah. 
acara yang best.. 1 family kene bawa 1 hadiah bernilai RM20 kebawah. 


Tak tau nk beli apa.. so pagi sabtu pada majlis tu baru start menyulam.
Hani bagi 2 tuala. 1 besar yang belang biru dan 1 lagi tuala kanak2.
(Nak order boleh wassap hanie0176479545)


Hani dapat hadiah besar ni..

Ni kawan hani dapat hamper besar. puas anak2 dia makan coklat...


Sory la kakak2 sekalian. amik gambar masa tengah makan. Ni laa pengasuh TAska OKID. dah ramai..

Balik umah terus buka hadiah.. jeng..jeng...
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.

sebuah bekas air kek dan waffle...puas hati..yeah..syukur.






6 comments:

syawalsimpsons said...

seronoknya semua seronok ni

Rizziela said...

Bestnya kan dapat taska yg ada aktiviti..atlesast kita boleh jumpa dengan penjaga anak2 kita and berkenalan dengan ibu2 anak2 kita

Hanie(SHMA) said...

memang seronok suraya... walaupun acara ni simple tapi best..

Hanie(SHMA) said...

best tau ziela..mmg hani rapat ngan pengasuh2 diorg ni..

oren said...

Salam..sy sedang mencari pengasuh.. susah jugasbb waktu bekerja saya n suami.. ingin tahu taska ini berdekatan hosp teluk intan ke?? Dan ade sediakan service menjaga anak bermalam dan hujung minggu x?

mohd fuad said...

Sya pengasuh bayi & kanak2 Dari 1bulan hingga 4 thun berpergalaman siape yg berminat cll sya 0174345404