BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 16, 2012

Sambutan Hari Lahir Wafa ke 3 di PAPN Teluk Intan

Assalamualaikum.
last week 9.november.2012 hari lahir ke 3 NUR WAFA QISTINA. 
cepat sungguh masa berlalu. dah 3 tahun putri sorang ni manja2 ngan ummi n ayah. Ramai dah dok tanya pasal adik wafa ni. Insyaallah ada rezeki ada la tu. sekarang dah boleh fikir kan nak tambah keluarga. Doa kan yer..

Setiap tahun celebrate Birthday Wafa. 1st year dia belum berjalan. agak lambat sket. x silap 1tahun 3 bulan baru berjalan. rambut pun masih pendek.

Yang ni plak sambutan yang ke2 tahun. Masa ni baru pindah rumah baru. Lepas tu terus je la celebrate besday dia. ada kenduri tahlil dan doa selamat time ni.
1st year kat rumah sewa.

Tahun ni malas nak buat kat rumah. memang dah cadang nak buat kat sekolah. Syukur alhamdullilah berjalan dengan lancar.
 
Muka seronok bila dapat kek doraemon. mula berangan nak ada belon, ada crown,topi. tapi tu angan2 jer...Penyakit M jer lebih..heheheh.Hanie dapat sponsor vitagen dan kek jer. goodies x bagi pun. Dalam perancangan dan hampir siap nak bagi Fridge magnet buatan Ummi wafa. Tengok la next week hanie postkan entry.

KAnak2 happy x terkata bila dapat vitagen.

Bila wafa ada mesti Asyraf dok sebelah. best friend si wafa. cikgu2 cerita diorang jer x bergaduh. yang klakar. bila time tido lelaki dan perempuan berasingan. wafa tido dalam bilik. lelaki tido di luar. bila wafa nangis. lepas tu asyraf bangun pergi kat pintu cakap wafa menangis..memang klakar dengor. 

Kanak2 menikmati kek doraemon..

Lepas makan kek makan nasi tengah hari. time ni separuh hari jer. tu yang makan nasi awal. hanie terus bawa balik rumah.







2 comments:

azzra said...

selamat hari lahir dr unty azzra..meriah la dapt sambut ngn kawan kawan..baru happening..budak budak pun seronok bole dapt diraika....

Hanie(SHMA) said...

Terima kasih kak