BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 26, 2012

Banner

Salam
Minggu ni cari kedai yang wat iklan kat sekitar pekan Teluk Intan. Semua tanya harga ..hani nak buat banner tu kecik jer...bukan besor sangat pun.. 2x2 Kaki dan 3x2 kaki...

Kedai A: depan sekolah memandu 3X2= RM65...amboi mahal btul..tapi hani dah 2 kali wat biz card kat situ n stiker HanieLoveCraft kat situ..
Kedai B: sederat gak ngan kedai A..2x2=RM25...3x2=RM30..emm boleh tahan gak harga dia..tapi yang x best nya ada staf girl tu wat muka plak macam x suka nak banner kecik2 ni...emmm..pikir kemudian..tgk kedai lain plak..
Kedai C: hani pernah pergi kedai ni buat banner sebelum ni..memang murah..dulu pernah buat 5x5 kot...harga RM18..design simple jer...tapi semalam g kedai tu..bagi gambar Jpeg. bagi design..pastu tanya dia bila boleh siap..kalo akak nak petang ni boleh la amik..(tu yang best nak dengar)dan yang best lagi harga nya..2x2=RM6 dan 3x2=RM9...
so hani buat la 3 banner...2 untuk hani dan 1 untuk abah hani kat shah alam..masing2 dah reput banner nyer..total RM21...jimat sejimat nya...Thanks..nanti nak wat banner pergi kedai situ jer...
Petang semalam dah ikat kat depan pagar..husband pun suka..








1 comments:

Anonymous said...

mentioned almost all people repay most of the borrowing products on time in addition to with no fines
A respected credit card debt good cause desires may be people looking at these people for the purpose of guide across payday loan debts that will 2x it. unsecured debt nonprofit charities claims all over manipulate the actual near future, increased desire funds 2010. A charitable organization pronounces 36 months back the numerous clients with them appeared to be trivial.
pożyczki prywatne z dostawą do domu
kredyty chwilówki krosno
szybki kredyt gdansk
pożyczki prywatne
kredyty bez zaświadczeń dla zadłużonych

http://kredytybezbik24.net.pl
http://szybkapozyczka24.info.pl
http://pozyczkanadowod24.net.pl