BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 16, 2010

yeah...dah balik

Salam..

syukur alhamdullilah selamat pegi dan sampai ke rumah...dan menjayakan kursus induksi khusus kat Akademi JPJ Melaka..

Petang semalam driver anto kat tol hicom..sib baik abah sanggup amik anaknyer..huhuhu..

ummie g kursus 12hb lepas...malam tu x da aktiviti..tido jer la malam pertama kat sana..nyenyak sungguh smpi dengkur(penot ooo g melaka..travel 5 jam) roomate plk x dpt tido..

ramai gak la yg terlibat dlm kursus ni..seluruh warga JPJ dari semenanjung hingga la sabah dan sarawak..

kursus ni cerita pasal JPJ la.dpt la tau mana yang tak tau ni..

ok aabis dah cter kursus..

ummie nk cter sedih..hohoh..

ptg smpi melaka ok lagi my B..tp biler malam tu dah terasa sakit sket..Alamak..naper la x standby pump..menyesal sungguh..esok dah sakit sangat..mcm nk demam..bengkak susu sampai x bleh nk buat mermet..nk buka baju pun pelahan2..

2nd days saya x bleh exsercise


2 comments:

baincardin said...

"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak jemput join contest sempena perasmian blog, boleh menangi cute slogan tees untuk your little kid. Thanks ya :)
mykedaibaby.blogspot.com